SPORTChILAR ShAXSI ShAKLLANIShINING IJTIMOIY PSIXOLOGIK ASOSLARI: SPORTChILAR ShAXSI ShAKLLANIShINING IJTIMOIY PSIXOLOGIK ASOSLARI - Sultonov, baxtiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
Maqolada sportchilar shaxsi shakllanishining ijtimoiy psixologik asoslari haqida so‘z yuritilib, unda hozirgi kunda dzyudo kurashi bo‘yicha mutaxassis va murabbiylar sportchi tayyorgarligining muvaffaqiyatini, uzoq muddatli tayyorgarlik jarayonida individual yondashuvni amalga oshirish samaradorligiga bevosita bog‘liq ekanligi yoritilgan.