12-14 ЁШЛИ БАДМИНТОНЧИ ҚИЗЛАРНИ ТЕЗКОР-КУЧ ТАЙЁРГАРЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Samadova, O'ktabar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
мазкур мақола 12-14 ёшдаги бадминтон билан шуғулланувчи қизларнинг жисмоний тайёргарликларини ривожлантиришга доир масалалар муҳокамасига қаратилган.