O’ZBEKISTONDA PENCHAK SILATNING RIVOJLANISHI. - eshqobilov, musurmon (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Annotasiya:Ushbu maqola Penchak silat sport turini rivojlantirish maqsadida bo‘lib,unda sportchilar texnik-taktikasini takomillashtirish chora tadbirlari nazarda tutilgan.