jismoniy tarbiya - abdumurodov, rashid (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sportning hayotimizdagi ajralmas o’rni haqida ma’lumotlar keltirilgan. Jamiyatimizdagi ko’plab yomon illatlarni sport bilan yo’q qilishimiz va sog’ligimizni tiklab olishimiz uchun olib borilgan tadqiqotlardan na’munalar ham asosli tarda keltirib o’tilgan. Sport bilan muntazam shug’ullanish insonlarni ta’lim olishiga bo’lgab ijobiy ta’sirlari haqida ham tadqiqotlar olib borilgan.