ЎЗБЕКИСТОНДА ТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ИЖТИМОИЙ ПЕДАГОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - abdullayev, dilshod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Аннотация. Мазкур мақолада туризмнинг экологик, иқтисодий ва ижтимоий-маданий жиҳатлари ўрганилиб, Ўзбекистонда туризмни ривожлантириш истиқболлари баён этилган.