НЕКОТОРЫЕ ПРОБЛЕМЫ И РЕШЕНИЯ ПОДГОТОВКИ СПЕЦИАЛИСТОВ В ОБЛАСТИ ФИЗИЧЕСКОЙ КУЛЬТУРЫ В ОБНОВЛЯЕМОМУ УЗБЕКИСТАНЕ - abdullayev, dilshod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
ushbu ilmiy maqolada yangilanayotgan O`zbekistonda jismoniy madaniyat sohasida mutaxassislari tayyorlashning ba’zi muammolari va yechimlariga oid tadqiqotlarning natijasi yoritilgan.