YOSH VOLEYBOLCHILARNI INNOVATSION YONDASHUV ASOSIDA RIVOJLANISHI VA HARAKAT QOBILIYATLARINI MAHORATLI OSHIRISHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI. - Xaydarov, Ilhom (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2024)
Ushbu maqolada Yosh voleybolchilarni innovatsion yondashuv asosida rivojlanishi va harakat qobiliyatlarini mahoratli oshirishning o’ziga xos xususiyatlari yoritib berilgan.