Талабалар жисмоний маданиятини янада ривожлантириш масалалари : Талабалар жисмоний маданиятини янада ривожлантириш масалалари - qulboyev, nodir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Ушбу мақолада олий таьлим муассалари талабалари жисмоний маданиятининг йўналишлари белгилаб берилган. Шунингдек, талабалар жисмоний маданиятидаги мавжуд муаммоларни аниқлашга қаратилган илмий назарий маьлумотлардан иборат