BADDIY GIMNASTIKAGA SPORTCHILARNI CHINIQTIRISH: BADDIY GIMNASTIKAGA SPORTCHILARNI CHINIQTIRISH - xojiyeva, nargiza (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablari boshlang’ich sinflarda tarbiyalanuvchi o’quvchilarga beriladigan gimnastik mashqlar va ularning organizm uchun ta’siri, zamonaviy texnalogiyalar asosida mashg’ulotlarni tashkil etish haqida kerakli ma’lunotlar ko’rsatilgan.