ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СПЕЦИАЛЬНЫХ ПЕРЕМЕЩЕННЫХ ИГР В ТРЕНИРОВКЕ БОРЬБЫ: SH.S.Mirzanov JDPI. Sport turlarini o`qitish metodikasi kafedrasi o`qituvchisi. R.Azimov JDPI. Jismoniy madaniyat fakulteti 4-kurs talabasi - shodyor, mirzanov (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Yakka kurash elementlari bilan o‘yinlarni tashkil qilish kurashchilarning jismoniy va texnik-taktik tayyorgarligi haqida fikr yuritilgan.