ЭРТАЛАБКИ БАДАНТАРБИЯ МАШҚЛАРИНИНГ САЛОМАТЛИКНИ МУСТАХКАМЛАШДАГИ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - qo’shmurodov, begzod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Жисмоний тарбия сифатида гимнастика жуда кўп вақтдан буён ривожланиб келган. Гимнастиканинг ривожланиши- жангларни олиб бориш усулларининг, жамият тузилишининг ўзгаришларига ва инсон тўғрисидаги илмларни ривожланишига узвий боглиқ бўлиб келган.