ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТ ФАНИНИ КАСБИЙ ТАЪЛИМ БИЛАН ИНТЕГРАЦИЯСИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Kulbayev, nodir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
мақолада жисмоний маданият ва жисмоний тарбия тушунчалари, инсон маданиятининг органик қисми эканлиги, талабани жисмоний маданияти, соғлом турмаш тарзи ҳамда касбий компетенциясига ижобий таъсир этадиган жисмоний машғулотлар интеграциясини такомиллаштириш масалаларига тўхталиб ўтилган.