YUQORI MALAKALI KURASHCHILARNING MUSOBAQA FAOLIYATIDAGI O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARINI HISOBGA OLGAN HOLDA MASHG`ULOTLAR JARAYONINI TUZISH - Kulbayev, nodir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Annotatsiya: Maqolada yuqori malakali kurashchilarni musobaqa faoliyatida individual xususiyatlarini xisobga olgan xolda mashg‘ulot jarayonini tuzishda texniktaktik va jismoniy tayyorgarliklarining asosiy variantlarini o‘rganish va takomillashtirish, turli xil uslublar bilan ishlaydigan sportchilarda musobaqa faoliyati ko‘rsatkichlari o‘rganilganligi xaqida malumotlar berilgan.