BO’LAJAK JISMONIY TARBIYA MUTAXASSISLARIDA MA’NAVIY QADRYATLARNI SHAKLLANTIRISH MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH: BO’LAJAK JISMONIY TARBIYA MUTAXASSISLARIDA MA’NAVIY QADRYATLARNI SHAKLLANTIRISH MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH - xoldarov, turgunbay; Soatov, Diyorbek (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Bo`lajak jismoniy tarbiya mutaxassislarida milliy qadriyatlardan foydalangan holda ilmiy-metodik ta’minotini takomillashtirishning metodologik asoslarini ishlab chiqish.