СПОРТГА ТАЛАБАЛАРНИ ЖАЛБ ҚИЛИШНИНГ ПЕДАГОГИК АҲАМИЯТИ: СПОРТГА ТАЛАБАЛАРНИ ЖАЛБ ҚИЛИШНИНГ ПЕДАГОГИК АҲАМИЯТИ - bo’riboyev, alisher (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Талабаларни оммавий спорт соғломлаштириш фаолиятига тайёрлашда педагогларнинг ўрни ва улар фаолиятининг мазмуни хақида сўз юритилган.