STILISTIK USLUBLARNING BADIIY MATNDA ISHLATILISHI - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Ushbu maqolada badiiy uslubning lingvistik xususiyatlari, fonetik, leksikfrazeologik, grammatik xususiyatlari va maxsus ifoda tasvir vositalari, so’zlarning qo’llanishi, badiiy asarlar misolida yoritib berilgan.