Оилада боланинг маънавий - ахлоқий тарбияси. - Saidov, Jur'at (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Ушбу мақолада кеажак авлодимиз бўлмиш мактабгача ёшдаги болалар тарбиясига оид юртимизда олиб борилаётган ишлар ҳақида сўз юритилган бўлиб, унда оиланинг, тарбия ташкилотларининг ҳамда давлатимизнинг бола тарбиясидаги аҳамияти, ўрни ҳақида фикр юритилган. Ушбу муаммо борасидаги долзарб муаммолар ҳақида ҳам тўхталиб ўтилган.