MORFEMA. MORFEMANING TURLARI. - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Bu maqolada tilshunoslik bo’limlaridan biri Morfemika hamda uning turlari morfemalar, affiksal morfemalar, ularning ma’nolari haqida qisqacha malumot beramiz.