Maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarda sabr – qanoat tushunchalarini shakllantirish - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarda sabr – qanoat tushunchalarini shakllantirish va sabr qanoat hissini tarbiyalashda xalq og’zaki ijodi namunalari xaqida ma’lumot berilgan.