Sport mashg'ulotlarining yosh sportchi xarakteriga ta'sirini o'rganish usullari. - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada Sport mashg'ulotlarining yosh sportchi xarakteriga ta'sirini o'rganish usullari.haqida fikir yuritiladi