BUYUK MUTAFAKKIR, SO’Z MULKINING SULTONI ALISHER NAVOI ASARLARIDA YOSHLARNING TA'LIM VA TARBIYASIGA E'TIBORI - Buronova, Shaxnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada buyuk mutafakkir, so’z mulkining sultoni Alisher Navoi asarlarida yoshlarning ta'lim va tarbiyasiga e'tibori, qo’shgan hissalari, g’oyalari, pedagogik qarashlarida insonparvarlik g’oyasi aks ettirilgan.