педагогика фанлари бўйича - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ta’lim tarbiyaviy tadbirlarni tashkil etish yuzasida ma’lumotlar berilgan