МAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA IJODIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHDA OILA, MAXALLA VA MTT BILAN HAMKORLIK - Buronova, Shaxnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Наша статья посвящена к развитию креативного мышления у детей дошкольного возраста взаимосвязанно семьёй, махаллёй и ДОО.