SPORTNING INSON HAYOT TARZIGA TA’SIR EFFEKTLARI. - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada sportning hayotimizdagi ajralmas o’rni haqida ma’lumotlar keltirilgan. Jamiyatimizdagi ko’plab yomon illatlarni sport bilan yo’q qilishimiz va sog’ligimizni tiklab olishimiz uchun olib borilgan tadqiqotlardan na’munalar ham asosli tarda keltirib o’tilgan.