2021 4 YOSHDAN 7 YOSHGACHA BO‘LGAN BOLALARNI JISMONIY TARBIYALASH METODIKASI - Xoliqov, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Bolalarning shu davrdagi jismoni va ruhiy holati bilan munosabati bilan o'ziga xos vosita o'rtaga qo'yiladi: