MAKTABGACHA TA’LIMDA JISMONIY TARBIYANING AXAMIYATI - Norquziyeva, Manzura (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Maktabgacha ta’limda jismoniy tarbiya metodikasi kursining asosiy maqsadi bo’lajak kadrlarga Maktabgacha ta’limda jismoniy tarbiya metodikasi bo’yicha atroflicha va chuqur kasbiy bilimlar bilan qurollantirish mazmuni yoritilgan.