Мактабгача ёшдаги болалар таълим-тарбиясида маҳалла, оила ва мактабгача таълим ташкилотининг беқиёс ўрни - Buronova, Shaxnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ушбу мақолада оила, маҳалла ва мактабгача таълим ташкилотининг бола таълим –тарбиясида узвийлигини таъминлашдаги ўрни ва беқиёслиги ҳақида фикрлар билдирилди.