CHET TILINI O’QITISHNING ASOSIY MUAMMOSI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o‘rgatish usullari yozilgan bo‘lib, hozirda ingliz tili dunyo tili bo‘lib bormoqda shu bois uni maktabgacha ya’ni bog’cha yoshidan boshlash kerak maqola shu haqida ma’lumot beradi