BO‘LAJAK JISMONIY MADANIYAT O‘QITUVCHILARNING KASBIY TAYYORGARLIGIDA INTEGRATSIYALASH JARAYONNING AHAMIYATI - Ochilov, Navro’zbek (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada bo‘lajak jismoniy madaniyat o‘qituvchilarning psixologik-pedagogik bilimlarini integratsiya jarayonning ta’lim-tarbiya, fanlararo aloqa prinsiplprining ayrim jihatlari yoritilib berilgan.