BOLALARNI MEHNATSEVARLIK RUHIDA TARBIYALASHDA OILANING O’RNI VA AHAMIYATI - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada bolalarni mehnatsevarlik ruhida tarbiyalashda oilaning o’rni va ahamiyati xaqida fikrlar bayon etilgan