O‘ZBEK OILALARIDA MILLIY QADRIYATLAR ASOSIDA SOG‘LOM VA BARKAMOL AVLODNI TARBIYALASHDA OILANING O‘RNI - Saidov, Azamat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada o‘zbek oilalarida milliy qadriyatlar asosida sog‘lom va barkamol avlodni tarbiyalashda oilaning o‘rni va ahamiyati haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, bugungi kunda milliy qadriyatlar asosida o‘zbek oilalarida farzandlarni tarbiyalash borasida yo‘l qo‘yilayotgan ayrim kamchiliklar to‘g‘risida mulohazalar bayon etilgan.