PSIXOLOG POZITSIYASINING ASOSIY KOMPONENTLARI - Sattarova, G. (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Mazkur maqolada maktab psixologlarining dastlabgi ish faoliyati, unda uchraydigan to‘siqlar, maktabda ilk faoliyatda psixolog ishni to‘g‘ri tashkil etishining ahamiyati, psixologning o‘qituvchilarga nisbatan egallagan pozitsiyasi hamda pedagoglar bilan bo‘lgan munosabatga ustanovka kabi masalalar yoritilgan.