ЎСМИРЛАРДА ХОРИЖИЙ ТИЛЛАРНИ ЎРГАТИШНИНГ ИЖТИМОИЙ ПСИХОЛОГИК МАСАЛАЛАРИ - Shakarboyeva, Shakarboyeva; Жасурова, Назира (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Мақолада ўсмирларда хорижий тилларни ўрганишда гапириш ва эшитиш қобилиятларинг ижтиумоий психологик масалалари ёртийилган бўлиб , унда ҳозирги кунга келиб ҳар бир инсон учун хорижий бтилларни билиш ҳамда равон сўзлаша олиш жамиятда ўз соҳасини мукаммал эгаллашга асос бўлади.