ZAMONAVIY TA’LIM SHAKLLARI VA USULLARI - berdiyorova, shoira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada darsning zamonaviy usullari va texnolagiyalari haqida tushunchalar berilgan. Shu bilan birga usul, uning mohiyati, unga ta’riflar ham turli usullarni qo‘llashning ahamiyatli tomonlari yoritilgan. Darslarning turli guruhlarini qo‘llagan holda darslarni tashkil etishga oid tavsiyalar berilgan.