MAKTABGACHA TA’LIM MUASSALARI BOSHQARUVINING DOLZARB MUAMMOLARI - Rahmatullayeva, Mushtariy; Karimova, Nazira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim boshqaruv jarayonida liderlikning ahamiyati, ta’lim tarbiyaga bo‘lgan ehtiyoj, boshqaruv nazariyalari hamda liderlikning ijtimoiy psixologik xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi.