TALABALARDA KOMMUNIKATIV QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISH MUAMMOSIGA YONDASHUVLAR VA TUSHUNCHALAR - Djumanov, Sherali (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada talabalarda kommunikativ qobiliyatlarini shakllantirish muammosiga oid yondashuvlar haqida mulohazalar yuritilgan.