SHAXS FAOLIYATIDA MOTIVATSIYANING ILMIY-NAZARIY PSIXOLOGIK TAHLILI - Sharofitdinov, Abdulla (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqoladashaxs faoliyatida motivatsiyaning o‘rni va ahamiyati haqidaatroflicha yoritilgan. Shaxs faoliyati motivatsiyaning ilmiy nazariy psixologik tahlili keltirilib, motivatsiya nazariyalari orqali olimlarimiz tomonidan bildirilgan fikr-mulohazalarvayondushuvlarining mohiyatiochib berishga harakat qilingan.