КИЧИК МАКТАБ ЁШИДАГИ ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Imomqulova, Fotima (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақолада оилаларда ота-оналарнинг болалар тарбиясидаги босиқлиги, вазминлиги уларга бўлган ҳурмати, диққат-эътибори кам бўлади, натижада ота-оналар билан болалар муносабатларида муаммолар кузатилиши, агар оилада ота-оналар билан болалар ўртасида ўзаро мулоқот учун қулай шароит яратилса ота-оналар обрўси бўлса, тарбия услубларидан ўринли фойдалана олса бундай оилада болалар рухий соғлом тарбияланиши ва ўз фикр мулоҳазаларини эркин баён эта олишлари ҳақида фикр юритилган.