MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING AXLOQIY RIVOJLANTIRISHI YO’LLARI - Sanaqulova, Zilola (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni axloqiy rivojlantirish masalalari haqida fikrlar yuritilgan