BOSHQARUV JARAYONING MAZMUN MOHIYATI - Botirov, Shonazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada boshqaruv jarayonida yuzaga keladigan rahbar va xodim o`rtasidagi munosabatlar, rahbarning ish uslublari va rahbar qobiliyatlari qanday bo`lishi yoritiladi.