TA’LIM JARAYONIGA PASSIV VA AKTIV OʻQITISH TEXNOLOGIYALARNI QOʻLLASH - Nazarov, Toshpo'lat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ta’lim jarayonida o’qitish metodlarini qo’llashda to’g’ri yondashish ta’lim sifatini oshishiga va o’quvchilarni o’zlashtirish ko’rkatkichini yaxshilanishiga sabab bo’ladi.