JISMONIY RIVOJLANISHIDA KAMCHILIGI BOR BOLALAR TARBIYASIDA O’YINCHOQLARDAN FOYDALANISHNING O’ZIGA XOS JIHATLARI - Tangirova, Dilbar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ta’lim jonkuyarlari o’qituvchi-murabiiylar ish tajribasidan shu narsa ma’lumki, har bir bolada iste’dod kurtagi bo’ladi. Uni oilada yoki tarbiya maskanida ilg’ay bilish orqali ularni shakllantirish kerak bo’ladi.