ALOHIDA YORDAMGA MUHTOJ BO’LGAN BOLALAR BILAN ISHLASH BO'YICHA MUTAXASSISLAR - Muzaffarova, Xayitgul (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Maqolada imkoniyati cheklangan bolalar, ularning ta’lim - tarbiyasi bilan shug’ullanadigan mutaxassislar va ularning vazifalari, bolaning dars va mashg'ulotlarda faol ishtirokini ta’minlash, o'quv jarayonida yuzaga keladigan qiyinchiliklar va ularni bartaraf etish usullarini ishlav chiqish haqidagi mulohazalar bilan tanishamiz.