GLOBALLASHUV SHAROITIDA SHAXSNING IJTIMOIY STATUS VA IJTIMOIY XULQ-ATVORINING O'RNI - Sayriddinova, Rohila; Hayitova, Madina (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada globallashuv sharoitida shaxsning ijtimoiylashuvi, shaxsning ijtimoiylashuvida ijtimoiy status va ijtimoiy xulqatvorning o'rni haqida fikr yuritilgan.