SHAXSNING SOTSIAL-MADANIY NAZARYASI KREN XORNI TALQINDA - Rahmatullayeva, Mushtariy; Toshtemirova, Nozima (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada Karen Xorniyning psixologiyada alohida e’tirof etilgan konseptual qarashlari haqida mulohazalar bildirilgan.