MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MAKTABGA TAYYORLASHDA PSIXOLOGIK TRENINGLARDAN FOYDALANISH - Xalbayeva, Gulnoza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Mazkur maqola maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni maktab ta’limiga psixologik tayyorlashda psixologik treninglardan foydalanishga bag‘ishlangan bo’lib, maqolada bolaning maktabda muvaffaqiyatli ta’lim olishida psixologik treninglarning o‘rin, ahamiyati hamda bolalarda bilim ko’nikmalarini rivojlantirish uchun treninglar haqida ma’lumot berilgan.