OʻSMIR QIZLARNING DELINKVENT XULQ-ATVOR MOTIVATSIYASI VA OTA- ONALAR MUNOSABATI BILAN BOGʻLIQLIGI - Moʻminova, Dilrabo (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada oʻsmir qizlarning delinkvent xulq-atvor motivatsiyasi, xuquqbuzarlikni keltirib chiqaruvchi omillar, delinkvent xulq haqidagi nazariyalar taxlili, qizlardagi delinkvent xulq omillari ota- ona va tengdoshlar munosabatlari bilan bogʻliq ekanligi haqida fikr mulohazalar bildirilgan.