AYOL QADRI - Muxammadova, Maftuna (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqolada hukumatimiz tomonidan ayollarning e’zozlanishi, xotin-qizlarning qonuniy huquq va manfaatlarini ta’minlash, ularning iqtisodiy, ijtimoiy va siyosiy faolligini oshirish haqida fikr-mulohazalar keltirilgan.