ЎСМИРЛАР ТАРБИЯСИГА БЕФАРҚ ҚАРОВЧИ ОТА-ОНАЛАР ФАОЛИЯТИНИНГ ПСИХОЛОГИК РЕАБИЛИТАЦИЯСИ - Imomqulova, Fotima (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Оила – инсониятнинг илоҳий ва мўжизавий кашфиёти. Жаҳонда оила қурмай яшайдиган халқ ёки элатнинг ўзи йўқ. Қайга борманг, оилага қайтиб келасиз, ким бўлманг – оила аъзосисиз. Оиланинг миллий руҳи – халқнинг миллий руҳиятини белгилайди. Шу маънода оила жамиятининг ҳар бир аъзосида миллий психологияни шакллантирувчи муқаддас ижтимоий институтидир.