NUTQ NUQSONLARI BO’LGAN BOLALARNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK TUZATISH - Islomova, Ozoda (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada nutqida nuqsoni bo’lgan bolalar bilan ishlash jarayonida barcha turdagi nutq nuqsonlari bo’lgan bolalarni psixologik-pedagogik tuzatishning maqsad va vazifalari keltirib o’tilgan.